Eprinex Multi Pour on: maakt ontwormen gemakkelijk

Eprinex® Multi Pour on

Eprinex® Multi  pour–on: maakt ontwormen gemakkelijk

 

Snel en gemakkelijk ontwormen kan met Eprinex®Multi, de pour-on ontworming voor schapen, geiten en runderen.

Eprinex Multi kan worden toegediend over de rug. Hiervoor is een spuit beschikbaar die gebruikt kan worden als de dieren nog in de wol zitten en bij geschoren schapen (of bij geiten), met behulp van het speciale opzetstuk. Bekijk de filmpjes hieronder hoe gemakkelijk dat gaat.

 

Hoe je met gemak 12 schapen ontwormd in anderhalve minuut: 

   

 Eprinex Multi kan worden toegediend aan schapen die nog in de wol zitten, met de pour on gun die bij het product verkrijgbaar is.

  

Voor de toediening bij geiten of geschoren schapen is er een opzetstuk verkrijgbaar waarbij in 1 handeling meerdere strepen over de rug gestrokken kunnen worden. 

 

In onderstaande video wordt de toediening duidelijk weergegeven in slow motion.

Parasietenbestrijding vraagt om een duurzame aanpak om ervoor te zorgen dat de anti-parasitaire middelen van vandaag ook beschikbaar blijven voor morgen. Naast het kiezen van een goed werkend product en een correcte toepassing daarvan, draait het ook om een duurzame anti-parasitaire strategie, zoals goed weidemanagement, het identificeren van parasieten en van dieren die behandeld moeten worden. Vraag daarom altijd uw dierenarts om advies bij parasietenbestrijding.

 

 Lees meer over Eprinex Multi.

Eprinex Multi is verkrijgbaar bij uw dierenarts en op recept bij de gebruikelijke verkooppunten.