• U bent hier
  • Home
  • Actueel
Actueel

Artikelen

Meer over artikelen
Artikelen
Actueel

Persberichten

Meer over persberichten
Persberichten
Actueel

beterBOE!

De beterBOE! is het magazine voor veehouders van Boehringer Ingelheim. Tot 2020 werd het 2 tot 3 keer per jaar verstuurd met de Veeteelt. Vanaf 2020 is beterBOE! digitaal geworden.

Bekijk de online beterBOE!

Meer over beterboe
beterBOE!
Actueel

Activiteiten

Bekijk hier de events en bijeenkomsten voor dierenartsen en veehouders waar Boehringer Ingelheim vertegenwoordigd is. Kijk hier ook voor de planning van de diverse expert panels die door Boehringer Ingelheim worden gefaciliteerd.

Meer over activiteiten
Activiteiten
Actueel

Eprinex® Multi Pour on

Eprinex® Multi  pour–on: maakt ontwormen gemakkelijk

 

Snel en gemakkelijk ontwormen kan met Eprinex®Multi, de pour-on ontworming voor schapen, geiten en runderen.

Eprinex Multi kan worden toegediend over de rug. Hiervoor is een spuit beschikbaar die gebruikt kan worden als de dieren nog in de wol zitten en bij geschoren schapen (of bij geiten), met behulp van het speciale opzetstuk. Bekijk de filmpjes hieronder hoe gemakkelijk dat gaat.

 

 

 

 

 

 

 

Parasietenbestrijding vraagt om een duurzame aanpak om ervoor te zorgen dat de anti-parasitaire middelen van vandaag ook beschikbaar blijven voor morgen. Naast het kiezen van een goed werkend product en een correcte toepassing daarvan, draait het ook om een duurzame anti-parasitaire strategie, zoals goed weidemanagement, het identificeren van parasieten en van dieren die behandeld moeten worden. Vraag daarom altijd uw dierenarts om advies bij parasietenbestrijding.

Meer over eprinex multi pour on 2

© Ruminants Care 2020