Wie zijn wij

Het Boehringer Ingelheim Ruminants team

Over het bedrijf 

Sinds de oprichting in 1885 is Boehringer Ingelheim op het gebied van Animal Health het op één na grootste diergeneesmiddelenbedrijf ter wereld. De Animal Health divisie van het bedrijf telt wereldwijd meer dan 10.000 medewerkers en heeft vestigingen in 99 landen. De producten van Boehringer Ingelheim Animal Health zijn verkrijgbaar in meer dan 150 markten. We streven ernaar de sector nog beter in staat te stellen om de diergezondheid te verbeteren, want als dieren gezond zijn, dan zijn mensen ook gezonder. Dit doen we door het op de markt brengen van nieuwe producten om de gezondheid en welzijn van dieren te verbeteren. Hierbij ligt de focus op geavanceerde preventie.

Onze aandacht gaat uit naar de vijf sectoren: rundveehouderij, varkenshouderij, pluimveehouderij, gezelschapsdieren (hond en kat) en paarden. Op die manier kunnen wij optimaal inspelen op vragen en behoeften van dierenartsen, professionele veehouders en diereigenaren en hen innovatieve, kwalitatieve producen ten service bieden.  
 
Om nog beter in staat te zijn de gezondheid van zowel mens en dier te verbeteren, investeren wij in langdurige relaties met dierenartsen, diereigenaren en andere belanghebbenden. Het is voor ons belangrijk om samen met de gebruikers van onze producten te werken aan de ontwikkeling van kennis, kunde en rendement binnen de sectoren. Want gezondheid is meer dan het toedienen van producten die diergezondheid en dierwelzijn verder vergroten.  

Isabelle von Richthofen

Isabelle von Richthofen

Business Unit Manager Food Producing Animals

  Monique Driesse

  Monique Driesse

  Senior Technical Service Manager Ruminants

   Pieter Wiedijk

   Pieter Wiedijk

   National Sales Manager AH

    Ernst Jan Grootenhuis

    Ernst Jan Grootenhuis

    Account Manager Ruminants

     Mylène Handgraaf

     Mylène Handgraaf

     Marketing Associate

      Maaike Leistra

      Maaike Leistra

      Senior Brand Manager Herkauwers